Pla Estratègic de l’Esport de la Generalitat Valenciana

Volem proposar-te participar en el desenvolupament del Pla Estratègic de l’Activitat Física i l’Esport de la Generalitat Valenciana (PEEGV) que està duent a terme l’Institut de Biomecànica de València (www.ibv.org), mitjançant la teua assistència a les Jornades de Participació del PEEGV, així com la difusió d’aquests esdeveniments entre la teua xarxa de contactes.

Considerem que l’elaboració del PEEGV és clau per al futur de l’esport a la Comunitat Valenciana i serà l’instrument de referència en la planificació de l’esport i l’activitat física al període 2019-2023.

Per aconseguir aquest objectiu s’està treballant en diverses actuacions, una de les quals es l’organització d’aquestes Jornades de Participació (sessions de cocreació) que estan obertes a tots els sectors, perfils i grups de població amb interés per aportar el seu punt de vista i realitzar contribucions per dissenyar les futures accions d’impuls a l’activitat física i l’esport a incloure en el Pla Estratègic.

Les Jornades de Participació seran un total de tres:
     – A Alacant, el 12 de març de 2019
     – A Castelló, el 5 de març de 2019
     – A València, el 7 de març de 2019

Pots trobar informació ampliada del programa de les Jornades a la secció “Consulta documents” de la web del PEEGV (http://www.plaestrategicesport.gva.es/consulta/documents/send/0-/6-jornades-l-activitat-fisica-i-l-esport-de-dema-a-la-comunitat-valenciana) o al document adjunt en el present correu.

Per a inscriure’s com assistent en una o més de les Jornades s’ha d’emplenar el formulari disponible en http://www.plaestrategicesport.gva.es/participa/participa-en-jornades

Sol·licitem la teua col·laboració tant per a participar en aquestes Jornades, com per a reenviar aquesta mateixa informació a professionals, esportistes, usuaris i qualsevol altre perfil d’agent del teu entorn perquè tinguen l’oportunitat d’acudir també i enriquir els resultats d’aquestes sessions.

Ens posem a la teua disposició per a qualsevol qüestió o informació addicional que desitges en plaestrategicesport@gva.es.

Ben cordialment,

Equip Tècnic del PEEGV
plaestrategicesport@gva.es

Enlace permanente a este artículo: https://aevcd.com/pla-estrategic-de-lesport-de-la-generalitat-valenciana/